Kardashianin kaunottaret nauttivat täysin rinnoin – paparazzi kuvasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perhe on nykyään yksi Amerikan seuratuimmista julkkislaaneista, pitkälti sen kuvankauniin jälkikasvun takia. Perheen tunnetuin jäsen lienee Kim Kardashian, mutta myös hänen siskojensa elämää on seurattu tiiviisti viime vuosina.

Eilen Kourtney Kardashian ja Khloe Kardashian ikuistettiin nautiskelemassa vapaapäivästä merellisissä tunnelmissa. Mustiin uikkareihin sonnustautuneet muodokkaat kaunottaret hyppäsivät rannalta veneen kyytiin, ja paikalle sattunut paparazzi ikuisti tilanteen.

Kourtney Kardashian sai Mason-esikoispoikansa joulukuussa vuonna 2009. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin lyhyessä ajassa. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-lehdelle. Kaunottaren ja hänen kumppaninsa Scott Disickin on-off-suhdetta on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja heidän realityohjelmassaan.