Ritan bikinimuodot kuin 30 vuotta nuoremmalla – ei uskoisi todeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt usein paparazzikuvissa, sillä 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar ja saa siksi usein myös paparazzit peräänsä missä ikinä liikkuukin.

Nyt Rita Rusic on kuvattu monien muiden julkkistähtien tavoin Yhdysvalloissa Miami Beachilla, jossa hän esitteli upeaa bikinivartaloaan. Tulos ei juuri lainkaan eroa 30 vuotta nuorempien neitokaisten vartaloista. Seuranaan Ritalla oli rannalla hänen poikaystävänsä Riccardo.

52-vuotias Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.