Historian rajuin polkupyörä? Heikkohermoiset älkööt vaivautuko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa on julkaistu näyttävä video, jossa Richie Trimble ajaa superkorkealla polkupyörällä pitkin Los Angelesia. Polkupyörän rakentamiseen on käytetty 12 miestuntia, ja siinä pyöräilijä on peräti 4,5 metrin korkeudessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Reitti kulkee ruuhkaiselta La Cienega -tieltä legendaariselle Venice Beachin laiturille asti. Itserakentamallaan polkupyörällään ajava Richie kohtaa reitillä haasteita, kuten juuri ja juuri korkeudeltaan tarpeeksi olevan sillan, jonka mies alittaa liki rystyset sillan kattoa hipoen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Trimble kuuluu LA Bike Cult -ryhmään, joka keskittyy erikoisten kulkupelien rakentamiseen sekä niillä ajamiseen ja temppuilemiseen. Superkorkea polkupyörä on nimeltään Stoopidtall. Video on kuvattu Ciclavia 2013 -tapahtumassa, mikä kannustaa kaupunkia hankkimaan parempia polkupyöräilymahdollisuuksia Los Angelesiin.