Vida Guerra nautiskeli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Vida Guerra nimitettiin äskettäin latinomaailman Kim Kardashianiksi, koska hänellä on myös poikkeuksellisen kurvikas vartalo. Itse asiassa Vidan peppu valittiin taannoin maailman parhaaksi lajissaan.

Viime päivät Vida on viettänyt Miami Beachilla lomailun parissa. Eilen hän oli pukenut ylleen ainoastaan ”vesimeloninväriset” bikinit, sillä niiden ylä- ja alaosien väritys sopi hyvin tähän nestepitoiseen herkkuun.

39-vuotias kuubalaissyntyinen Vida Guerra on tehnyt uraa laulajana, mallina ja näyttelijänä. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Vuonna 2011 Vidan takamus valittiin maailman parhaaksi pepuksi Coed Magazine -lehden järjestämässä äänestyksessä.