Bar Refaelin notkea bikinivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Israelilainen Bar Refaeli on eräs tavoitelluimmista mallikaunottarista. Hänen uransa lähti nousukiitoon, neito alkoi seurustella näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa. Suhde kesti vuoteen 2011 asti.

Upeavartaloinen malli julkaisi nyt verkossa otoksia, joissa hän keimailee kameralle rannalla. 27-vuotias Bar näyttää olevan kotona omissa nahoissaan poseeratessaan Instagram-otoksissa valkoisessa bikiniasussa hiekalla. Kaunotar vaikuttaa olevan sinut muotojensa kanssa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.