Nämä alusasut on tarkoitettu MIEHILLE – pukisitko sinä yllesi?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka markkinoille on tullut miesten omat pitsialushousut. Nyt tuotteet eivät ole jääneet ainoiksi miesten pitsiunelmiksi, sillä australialainen HommeMystere esitteli tämän kevään mallistonsa Las Vegasissa.

Kokoelmiin kuuluvat miehille tarkoitetut stringit, korsetit ja pitsialusvaatteet. HommeMystere esittelee tuotteensa mukavina vaatekappaleina, jotka eivät hierrä, kierrä tai putoa. Alusvaatteiden materiaali on heidän mukaansa miellyttävän pehmeää ja samalla kaunista. Kuosivalikoimassa on esimerkiksi sydänkuvioituja alusvaatesettejä ja rusetilla varustettuja miesten bodyja.

Las Vegasin kansainvälisessä muotinäytöksessä esittäytynyt HommeMysterie kävelytti lavalle varsinaisen lihaksilla ja hytkyvillä liikkeillä varustetun miesarsenaalin. Kiljuva yleisö nautti uudesta kokeellisesta alusvaatemallistosta ja rohkeista miesmalleista koko lavan täydeltä.