Jermaine Jackson joutuu vankilaan? 24.000 euron elatusmaksut rästissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Legendaarisen The Jacksons -yhtyeen vokalisti Jermaine Jackson antoi vastikään Staralle haastattelun, jossa mies kertoi yhtyeen kiertueesta. Lisäksi laulaja paljasti veljien ikävöivän edelleen edesmennyttä pikkuveljeään Michael Jacksonia.

Vaikka The Jacksons -yhtyeen keikka peruttiin Suomessa, yhtyeen jäsenet ovat maailmalla otsikoissa. Tällä kertaa huomion keskiöön on päässyt Jermaine, joka on nyt vaarassa joutua vankilaan. Miehellä on nimittäin rästissä 30.000 dollaria, eli 24.000 euroa, lastensa elatusmaksuja.

58-vuotiaan tähden kuuluisi maksaa 3.000 dollaria, eli 2.400 euroa, kuukaudessa ex-vaimolleen Alejandra Jacksonille teini-ikäisten Jermajesty ja Jaafar -poikien elatuksesta. Mies ei kuitenkaan ole lakidokumenttien mukaan laittanut vuoteen tikkua ristiin lastensa hyväksi.

Lastensuojeluviranomaisten mukaan Jermaine maksoi elatusrahoja kuluneen vuoden aikana vain 5.600 dollaria, eli 4.500 euroa. Mies tullaankin viemään oikeuteen asiasta, ja hän joutunee vankilaan 60 päiväksi, mikäli ei maksa koko summaa elokuuhun mennessä. Jermaine Jacksonilla on aiemminkin ollut ongelmia lastensa elatusmaksujen hoitamisessa.