Julianne Houghin bikinipeppu huomattiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailman Casanovan, Leonardo DiCaprion, uutisoitiin taannoin pokanneen vasta sinkkuuntuneen Julianne Houghin Coachella-festivaaleilla. Pariskunta nähtiin musiikkijuhlan tiimellyksessä toistensa käsivarsilla lemmekkäissä tunnelmissa.

Nyt Julianne on kuitenkin viettänyt lomaa Floridassa, Miami Beachilla ystävänsä Nina Dobrevin kanssa. Tällä kertaa paparazzin haaviin päätyi seksikäs Hough, joka oli verhonnut bikinikroppansa värikkääseen uima-asuun. Hänen peppunsa muodot tulivat hyvin esille stringibikineissä.

24-vuotiaalla Julianne Houghilla on ollut ennenkin silmää itseään vanhemmille miehille. Neito deittaili juontaja 38-vuotiasta Ryan Seacrestia melkein kolmen vuoden ajan. Huhut parin erosta levisivät mediaan keväällä ja Seacrest vahvisti ne maaliskuussa.