Nina Dobrev kirmasi bikineissä hiekkarannalla – käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on suosittu näyttelijäkaunotar. Mallinakin työskennellyt Nina ei ole juuri kohuotsikoissa ryvettynyt. Viikonloppuna hänet kuitenkin kuvattiin nautiskelemassa rannalla.

Nina vietti viikonloppuna aurinkoista rantalomaa yhdessä kollegansa Julianne Houghin kanssa. Kaunottaret valloittivat rannan Miami Beachilla, jossa Dobrev nähtiin myös kirmailemassa vauhdikkaasti punaisiin bikineihin sonnustautuneena.

24-vuotias bulgarialaiskanadalainen Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.