Denise Richards on edelleen upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär ja mallikaunotar Denise Richards löi itsensä läpi valkokankaalla viimeistään näyteltyään Bond-elokuvassa. Näyttelijäuransa lisäksi hänet tunnetaan myös Charlie Sheenin entisenä vaimona. Pariskunta oli yhdessä neljän vuoden ajan ja heillä on kaksi tytärtä.

Leffakaunotar ei enää nykyisin ole kovinkaan yleinen näky Hollywoodin julkkisjuhlissa, mutta nyt hän osallistui yhdessä tyttärensä kanssa 2013 Radio Disney Music Awards -palkintogaalaan Los Angelesissa. Kuvat osoittavat, että Denise on edelleen huippuseksikäs kaunotar.

42-vuotias Denise Richards erosi Charlie Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muun muassa Bon Jovi -yhtyeen kitaristin Richie Samboran kainalossa. Alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon. Hän näytteli äskettäin yhdessä jaksossa 90210-nuortensarjassa.