Nicole Coco Austin isänmaallisena bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole ”Coco” Austinia ja hänen Kristy-siskoaan voisi hyvällä syyllä tituleerata Yhdysvaltojen seksikkäimmiksi siskoiksi. Neitokaiset poseerasivat taannoin yhdessä Black Men -lehden kuviin varsin tuhmissa asusteissa.

Nyt räppärin vaimo on heittäytynyt isänmaalliseksi, ja julkaissut Twitter-blogissaan kuuman otoksen. Siinä hänet nähdään bikiniasussa Yhdysvaltojen lipun väreissä. Cocon ruskettunut iho ja vaaleat kutrit luovat kurvikkaaseen vartaloon yhdistettynä näyn, joka saattaisi saada Setä Samulinkin rykimään kurkkuaan.

Coco Austin kertoi äskettäin kuumalla Black Men -lehden kuvausvideolla, että hän on yrittänyt saada siskoaan Kristy Williamsia moneen otteeseen kanssaan vähäpukeisiin kuviin. Nainen on tuttu kasvo televisionkatsojille Ice Loves Coco -realitysarjasta. Siskokset esiintyivät kuvauksissa muun muassa nahka-asuissa ja latexissa.