Paris Hilton sensuellina alusvaatteisillaan – kuin Marilyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viime aikoina ollut uutisten kohteena lähinnä uusimpaan suhteeseensa liittyen. Hän on viettänyt romanttista aikaa suomalaistaustaisen poikaystävänsä, River Vilperin kanssa.

Mallimiehen kanssa deittaileva Paris on näyttänyt rakastumisen myötä itsestään luonnollisempaa puolta, jonka hän jakoi ihailijoilleen uusimman poseerauksen myötä. 32-vuotias Hilton nähdään kuvassa laineikkaassa kampauksessa ja pelkistetyissä mustissa alusvaatteissa. Hän innostui rakkaudenhuumassaan jakamaan myös elämänohjeita Twitter-bloginsa seuraajille.

– Ole, joka olet ja sano, mitä tunnet. He, joilla on väliä, eivät välitä. Niillä, jotka loukkaantuvat, ei ole väliä, kirjoitti Paris blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Parisin suhde 21-vuotiaan River Vilperin kanssa on ainakin neitokaisen kuvien ja päivitysten mukaan syvenemässä pian uudelle tasolle – ainakin mikäli uskomme perijätärtä, joka ei herkene hehkuttamasta tuoretta rakastaan. Suomalaiset voivat siis huokaista helpotuksesta. Vaikka Suomen oma vävypoika Adam Lambert erosikin hiljattain Sauli Koskisesta, on meillä vielä saumaa saada Hollywood-miniäksi ihka-aito Hiltonin suvun jäsen.