Amanda Bynes levittää herutuskuviaan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen teinitähti Amanda Bynes potkittiin jokin aika sitten ulos newyorkilaiselta kuntosalilta, koska hän käytti kannabista sen tiloissa. Ulos heittämisen lisäksi neidon jäsenyys salilla mitätöitiin. Amanda on muutenkin käyttäytynyt viime aikoina sekavasti.

Viime viikolla Amandan kerrottiin kuulevan ääniä päässään ja puhuvan itsekseen. Nyt hän on osaltaan vahvistanut, että kaikki ei ole hyvin, sillä neitokainen on julkaissut verkossa herutuskuvia, joissa hän poseeraa vähäpukeisena kylpyhuoneen peilinsä edessä.

27-vuotias Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt elokuvauransa sijaan muotimaailmaan, sillä hänet tunnetaan myös vaatesuunnittelijana.