Carmen Electra tyrmäävänä eroottisessa lateksiasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Carmen Electran tuli aikoinaan tunnetuksi Baywatch-televisiosarjasta, mutta hänet on sittemmin nähty myös muun muassa monissa elokuvissa ja muissa televisiosarjoissa.

Simon Cowellin kanssa seurustelun hiljattain lopettanut kaunotar poseeraa parhaillaan itse julkaisemassaan nettikuvassa näyttävässä ja seksikkäässä lateksiasussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.