Kendall Jennerin ruskettunut mallivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kendall Jenner on parhaillaan nautiskelemassa Kardashianien perhelomasta Kreikassa. Neito on jo ehditty bongata paparazzikuviin esimerkiksi siskonsa Kylien kanssa, kun tähdet viettivät aikaansa huvijahdin kannella Santorinin paratiisisaarella.

Nyt 17-vuotias Kendall on myös julkaissut itse sosiaalisessa mediassa otoksia lomalta. Langanlaiha mallikaunotar nähdään Instagram-kuvissa ruskettuneena bikiniasuissa. Yhdessä kuvista on mukana myös velipuoli Brody Jenner.

Teinitytön isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.