Murtovaras masturboi rikospaikalla – lelukopteri sai toisiin ajatuksiin

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Viime aikoina otsikoihin on päätynyt rikostapauksia, joissa henkilö on jostain syystä halunnut tyydyttää itseään julkisella paikalla. Kerroimme juuri 42-vuotiaasta miehestä, joka masturboi silminnäkijöiden läsnäollessa Floridassa.

Nyt maailmalla ihmetellään erikoista tapausta, jossa 23-vuotias mies murtautui sisään floridalaiseen taloon St. Augustinen kaupungissa. Mies aikoi ensin masturboida tyhjässä talossa, mutta hänen koskettelunsa keskeytyi, kun huomion vei toisenlainen lelu. Vickery huomasi nimittäin kauko-ohjattavan helikopterin, jolla alkoi leikitellä, uutisoi Action News Jax -sivusto.

Ulkoa kuuluneet äänet saivat hänet keskeyttämään toiminnan ja pakenemaan takapihalle. Äänet kuuluivat poliiseille, jotka saapuivat pidättämään nuorukaisen. Vickeryä syytetään nyt murtovarkaudesta. Häneltä takavarikoitiin pidätyksen yhteydesä myös huumeita, purutupakkaa, peruukki ja pyyhe.