Naisen paputölkistä paljastui oksettava yllätys

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ruoka-aineiden laadusta on keskusteltu viime aikoina entistä enemmän. Aina ruokapakkaukset eivät ole niin sanottua priimalaatua, vaan niiden sisältä voi paljastua ikäviä yllätyksiä.

Nyt Gloria Chubb -niminen nainen koki järkytyksen avatessaan vihreitä papuja sisältävän tölkin. Hän otti pakkauksen lämmityksen jälkeen mikroaaltouunista, ja huomasi sen sisältävän jotain muutakin kuin mitä luki tuoteselosteessa. Papujen seasta pilkotti nimittäin sammakko.

– Luulin sen olevan palanen homeista pekonia. En usko syöväni papuja vähään aikaan, kertoi Gloria Chubb WBND-kanavalle.

Nainen palautti kaikki ostamansa avaamattomat tölkit Meijer-supermarkettiin. Hän sai rahansa takaisin. Chubb on saanut ruokapakkauksia valmistavalta firmalta anteeksipyynnön ja 50 dollarin hyvityksen.