Realitysiskosten jumppatreeni keräsi katseet – muodot kohdallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Only Way Is Essex -realitysarjan siskokset Sam ja Billie Faiers ikuistetaan vähän väliä paparazzien kuviin etelänlomillaan. Neitokaiset tunnetaan julkkispiireissä erityisesti muhkeista muodoistaan ja kuntoiluinnostaan.

Nyt siskokset ovat päätyneet valokuvauksiin kesken jumppatreenien. 21-vuotias Sam ja 23-vuotias Billie nähtiin ruskettuneina essexiläisessä puistossa pikkuruisissa kuntoiluasuissa. Tähdet treenasivat Race For Life -juoksua varten, jolla kerätään rahaa Britannian syöpätutkimukseen.

Sam Faiers hehkui kuvista päätellen onnesta puiston vehreydessä. Neitokainen kihlautui vastikään poikaystävänsä Joey Essexin kanssa. Myös sisar Billie Faiers on onnellisessa suhteessa Gregg Shepherdin kanssa.