Isä antoi Ferrarin pikkupoikansa käsiin – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme aiemmin tänään verkossa levinneestä kotivideosta, jossa intialainen perheenisä antoi lastensa ajaa Ferrari-autolla. Pätkällä nähdään pieni, tuskin rattiin ylettyvä tenava hohtavan F430 Ferrarin ratissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt kyseenalaisen videon julkaissut isä Mohammed Nisham on pidätetty. Intian Keralassa asuva mies ei välittänyt turvallisuudesta, kun antoi yhdeksänvuotiaan poikansa tarttua auton rattiin. Pelkääjän paikalla istui tuolloin viisivuotias pikkuveli.

– Poliisin nettipuhelin hälytti meidät tapauksen pariin. Kuulustelimme Nishamia, joka myönsi rohkaisseensa poikaansa ajamaan autoa huhtikuun kuudentena päivänä. Pidätimme hänet lain mukaisesti, kertoi poliisin edustaja Daily Mirror -lehdelle.