Ohhoh, mikä kotivideo! Kaksi pikkupoikaa kaahasi Ferrarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset rakentelevat palikoita, leikkivät nukeilla, ajelevat puisilla junaradoilla tai keinuvat keinuhevosella. Tai näin oli ennen vanhaan. Verkossa on nyt julkaistu video, jossa näytetään, miten kaksi mukulaa ajelee punaisen hohtavalla F430 Ferrarilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähtävä Ferrari lipuu kulman takaa kohti kameraa, ja pian katsoja huomaakin, että videolla kuuluva lasten nauru tulee auton sisältä. Auton ratissa ajelee nimittäin juuri ja juuri ratin takaa yltävä pikkupoika kaveri kyydissään.

Video on kuvattu Intiassa. Moni varmaan harkitsisi muutaman kerran, antaisiko kyseistä lelua lastensa käyttöön, sillä auton suositushinta on noin 175.000 euroa. Kyseisessä Ferrarissa on Wikipedian mukaan 483 hevosvoimaa ja huippunopeus on 317 kilometriä tunnissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube