Lil Wayne kiidätetty jälleen sairaalaan – taas sairaskohtaus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu räppäri Lil Wayne joutui juuri sairaalahoitoon saatuaan sairaskohtauksen. TMZ-sivusto väitti tähden kohtauksen johtuneen huumeiden yliannostuksesta. Mies itse taas vetosi haastattelussa epilepsiaan ja liialliseen työntekoon.

Nyt räppäri on jälleen saanut uuden kohtauksen. Lil Wayne vietiin tiistaina losangelesilaiseen Cedars-Sinai -sairaalaan. Mies pääsi Daily Mail -lehden mukaan kotiutumaan jo seuraavana päivänä, sillä kohtaus ei ollut vakava.

– Olen kunnossa, kiitos, kirjoitti 30-vuotias rap-tähti Twitter-blogiinsa tapauksen jälkeen.

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Wayne on viettänyt runsaasti aikaa otsikoissa musiikin lisäksi myös lukuisten ase- ja huumekohujen vuoksi. Taannoin tähti kertoi suunnittelevansa musiikkibisneksen jättämistä. Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneen Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.