Tässä kunnossa Lindsay Lohan meni vieroitukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Villikkona tunnettu Lindsay Lohan määrättiin vastikään 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon viimeisimpien sekoiluidensa ansiosta. Äskettäin nainen kehui David Lettermanin keskusteluohjelmassa hoitoa siunaukseksi, vaikka hoitolan naapurissa sijaitsee viinakauppa.

Nainen kirjautui hoitolaan eilen. Hänet ikuistettiin kuitenkin hetkeä aiemmin New Yorkin kadulla tupakka huulessa autoaan vasten nojaamassa. Lohan näytti olevan kirjaimellisesti hoidon tarpeessa, sillä hänen homssuinen ulkonäkönsä yhdistettynä huonoon ryhtiin ja helman alta vilkkuvaan reiteen saivat helposti aikaiseksi mielikuvan rähjäisestä kadun naisesta ennemmin kuin kuuluisasta Hollywood-tähdestä.

Näyttelijä on Daily Mailin mukaan yrittänyt epätoivoisesti siirtää vieroitushoitoa Yhdysvaltojen itärannikolta lähemmäs kotiaan, Kalifornian New Portiin, mutta joutui ainakin aloittamaan hoidon New Yorkissa. Eniten neitokainen pelkäsi omien sanojensa mukaan tupakoimattomuutta.

Lindsay ei tietenkään saa poistua vieroituksen aikana hoitolan alueelta. Kyseisellä klinikalla on tunnearvoa Lohanin perheen historiassa, sillä tähden alkoholisti-isä Michael Lohan kirjoittautui myös vuonna 1989 samalle Seafield Center -klinikalle. Hoitola pyrkii saamaan näyttelijättären raiteilleen muun muassa perheterapian avulla.

Isä Michael on kuitenkin jo tyrmännyt tyttärensä vieroitushoidon. Lohan kommentoi TMZ-sivustolle, ettei ole lainkaan varma siitä, että hoito tehoaa hänen alkoholia himoavaan lapseensa, joka toimitettiin hoitolaan itkuisena ja väsyneenä. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa.