Mark ”Marky Mark” Wahlberg palaa räppäriksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Hänen yhtyeensä Marky Mark and The Funky Bunch saattaa pian päästä taas lavalle esiintymään.

Tähti haluaa nimittäin kunnioittaa musiikkiesityksillä kotikaupunkinsa Bostonin pommiuhreja. Wahlberg haluaa koota vanhan jengin kokoon hyväntekeväisyyskeikkaa varten. Konsertilla kerätään rahaa pommi-iskujen uhreille. Keikka näyttää hyvin todennäköiseltä, sillä The Funky Bunch -yhtye kertoi jo maalikuussa toivovansa bändin yhteisesiintymistä, uutisoi TMZ-sivusto.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa. Mark on näty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.