Uskomaton TV-ohjelma – alastomat naiset miesten kritisoitavina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kukkahattutädit ovat usein kritisoineet viihdemaailmaa naisia ja naisten asemaa halveksuvaksi. Raja-aidat on usein tehty kaadettavaksi, ja nyt tanskalainen televisiosarja on asettanut täysin uuden riman mitä tulee televisio-ohjelmien seksismille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uudessa DR2-kanavalla esitettävässä televisio-ohjelmassa naiset nimittäin riisuvat itsensä täysin alastomaksi ja sen jälkeen miehet arvostelevat heidän vartalojaan – istuen itse tietenkin täysissä pukeissa.

Naiset saapuvat miesten eteen kylpytakki yllään, ja naiset riisuvat kylpytakin miesten edessä kohdevalon osoittaessa heitä kohti. Miehet esimerkiksi keskustelevat siitä miltä kunkin naisen alapää ja nännit kulloinkin näyttävät.

Ohjelmasta kertonut Daily Mail kysyy aivan aiheellisesti, että onkohan kyseessä historian seksistisin televisio-ohjelma? Ohjelman luoja ja juontaja Thomas Blachman kiisti väitteet ja kertoi lehdelle, että ohjelman on tarkoitus avata keskustelua miesten näkökulmista naisvartaloon ilman, että miesten täytyy olla korrekteja.