Suomalaisia julkkistähtiä Spektin rajulla musiikkivideolla – montako tunnistat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Spektin tänään julkaistu Teen Mitä Haluun feat. Setä Tamu -musiikkivideo on humoristinen tarina diktaattorimies Spektistä, joka hallitsee yksinvaltiaana fiktiivistä Spektistania. Videon pääosia näyttelevät biisillä vieraileva Setä Tamu sekä diktaattorin adjutantit Arman Alizad ja Mehdi Younes.

Dramaattisessa sivuosassa diktaattorimiehen hovimaalarina nähdään myös Mikko Leppilampi. Kotimaisia supertähtiä vilisevässä videossa ovat mukana lisäksi Vappu Pimiä, Mikael Forssell, Ilari Sahamies ja Cheek hauskoissa cameorooleissa. Spekti halusi luoda debyyttialbuminsa ensimmäiselle videolle mahdollisimman elokuvamaisen tunnelman, joka erottuu perinteisistä räp -videoista.

– Olen todella onnellinen siitä, miltä valmis video näyttää. On hienoa huomata, että käsikirjoitukseen, puvustukseen ja roolitukseen nähty vaiva todella kannatti, Spekti totesi.

– Varmasti yksi upeimpia musavideoprojekteja jossa olen koskaan ollut mukana. Puvustus ja maski räjäyttivät pankin. Oli kunnia päästä mukaan, kertoi puolestaan Arman Alizad.

Spektin ensimmäinen sooloalbumi julkaistaan kesäkuussa 2013. Ennen Teen mitä haluun -singleä albumilta on julkaistu Mogausmehuu. Albumin tuotanto pääsi kunnolla vauhtiin, kun Spekti jätti musiikin takia päivätyönsä sijoitusjohtajana Nordea Investment Managementissa joulukuussa 2012. Tuleva albumi tulee olemaan Spektin mukaan mielenkiintoinen kokonaisuus, joka sisältää hänelle tunnusomaisia lyriikoita huumorilla maustettuna.