Cocon esiintymisasusta ei näyttävyyttä puuttunut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole Coco Austin kuuluu julkkismaailman ekshibionisteihin. Vaalea neitokainen esiintyy paraikaa Peepshow-esityksessä Las Vegasissa, ja hänet nähdään lavalla varsin paljastavissa asukokonaisuuksissa.

Ahkerasti treenaava räppärin vaimo on päässyt uuden työprojektin myötä entistä timmimpään kuntoon. Hän julkaisi Whosay-sivustolla otoksen, joka on kuvattu suoraan rohkean show’n takahuoneesta. Siinä Coco esiintyy nuden värisessä alusasussa.

Taannoin Coco ja hänen Kristy-siskonsa esiintyivät Black Men -lehden kuvauksissa, jossa he poseerasivat riettaissa asuyhdistelmissä. Seksikkäät siskot nähtiin nahka-asuissa ja latex-puvuissa. Coco kertoi kuvausvideolla suostutelleensa sisartaan usein tuhmiin yhteiskuviin kanssaan.