Seksikkäimmäksi valittu brittimalli osoitti kiitoksensa – yläosattomissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Helen Flanaganin elämässä sattuu ja tapahtuu. Aikaisemmin tällä viikolla FHM-lehti valitsi hänet maailman seksikkäimpien naisten kärkikolmikkoon, ja hän sai lisäksi Britannian seksikkäimmän neitokaisen tittelin. Maailmanlistan ykkönen oli Mila Kunis.

Helen Flanagan on selkeästi ylpeä voitostaan, ja hänet on kuvattu viime päivinä varsin paljastavissa asusteissa. Nyt 22-vuotias kaunotar jakoi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän näyttää lepäävän juhlinnan jälkeen – ilman paitaa, Iso-Britannian seksikkäimmän naisen titteliä julistava kyltti rintojensa peittona.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Helen Flanagan nähtiin aikaisemmin tällä viikolla myös lontoolaisessa yökerhossa, yllään mintunvihreä mekko, jonka antava kaula-aukko toi julkkistähden tunnetut kurvit esille. Helen ei paparazzeja pakoillut, vaan suhtautui kuvaamiseen luonnollisesti. Taannoin hän esiintyi punaisella matolla mustassa, avonaisessa leningissä, joka olisi kaivannut tuekseen rintaliivejä.