Miranda Kerr on seksikäs koripalloilija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr oli taannoin otsikoissa ikävissä merkeissä, kun hän sai yllättäen potkut Victoria’s Secret -alusvaatemallin tehtävistä vuosien menestyksen jälkeen. Miranda vahvisti itse tiedot todeksi ja kertoi suuntaavansa urallaan uusiin haasteisiin.

Edelleen malliuralla jatkava Miranda Kerr on nyt ikuistettu Vogue-lehden kuvauksissa. New Yorkissa tehtyjen kuvausten teemana oli tällä kertaa koripallo, ja Miranda olikin aikamoisen upea näky koripalloasussa.

Gunnedahin pienessä kylässä varttunut Miranda Kerr on naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Viiden vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta sai taannoin ensimmäisen yhteisen lapsensa, Flynn-pojan. Kerr nimesi esikoispoikansa toisen nimen entisen poikaystävänsä mukaan, koska hän halusi kunnioittaa 15-vuotiaana kuollutta teinirakastaan.