Sabrina Boing Boing DJ-keikalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bileiden kovin tiskijukka ei välttämättä ole enää DJ-pöydän takana biitin tahtiin nyökyttelevä mieshenkilö. Joskus kunnon juhlatunnelmasta voi vastata myös harvinaisen ”kuuma kissa”, kuten brasilialainen Sabrina Boing Boing.

Neitokainen soittaa aika ajoin musiikkia klubeilla, ja hänet nähdään paikan päällä yleensä aina vähissä pukeissa. Sabrina julkaisi Instagram-blogissaan sarjan otoksia, joissa hänet nähdään juhlakansaa villitsemässä. Eräässä kuvassa vihreä toppi ei selvästikään pysynyt kaunottaren päällä, sillä se valahtaa yllättävän alas ja saa aikaan pienen nännivilautuksen.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.