Ällöttävä löytö: Miehen asunnosta löytyi yli tuhat litraa virtsaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Otsikoihin on päätynyt viime aikoina useita tapauksia, joissa ihmiset ovat puuhastelleet ulosteiden kanssa. Eräs nainen esimerkiksi oli addiktoitunut omaan virtsaansa, ja hän puhdisti keltaisella nesteellä jopa silmämunansa.

Nyt Yhdysvaltojen Connecticutissa on paljastunut tapaus, jossa eräästä asunnosta löytyi päätähuimaavat 1.134 litraa virtsaa. Newtownin ympäristöviranomaiset tekivät ällöttävän löydön saatuaan vihjeen paikallisilta terveysviranomaisilta. Ihmisen virtsaa löytyi talon jokaisesta huoneesta, ja sitä oli laitettu säiliöihin.

Viranomaiset paheksuvat tapausta ja he ovat nyt tuominneet talon terveysriskiksi. Talon nimettömänä pysyttelevä miespuolinen omistaja ei ole toistaiseksi saanut syytteitä, koska hän ei tekonsa outoudesta huolimatta ole rikkonut lakia. Hän joutuu kuitenkin korvaamaan virtsan siirtämisestä ja siivoamisesta koituneet kustannukset.

– Keskustelumme perusteella vaikutti siltä, että hän on vastuussa säiliöistä. Tämä on todella epätavallista. Tiimimme on tehnyt työtä vuosia, emmekä muista mitään tällaista sattuneen aiemmin, kertoi ympäristöviranomainen Dennis Schain Danbury News Times -lehdelle.