Jessica Lowndes povekkaassa kesämekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori näyttelijätähti Jessica Lowndes ei ole vielä noussut Hollywood-julkkisten A-sarjaan, mutta hiljalleen myös tämä 90210-teinisarjan tähti on alkanut näkyä viihdelehtien otsikoissa. Taannoin kaunotar poseerasi FHM-lehden venäjänkielisen version kansikuvassa seksikkäässä uimapuvussa.

Nyt Jessica on kuvattu saapumassa Gabriell’s Gala UK 2013 -tapahtumaan näyttävässä kesämekossa, jonka etumus oli poikkeuksellisen näyttävä.

Kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä.