Mikä on mystinen päivämäärä 18. kesäkuuta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen supertähti Kanye West on luonut uraa niin räppärinä ja musiikkimogulina kuin muotisuunnittelijanakin. Muusikko on ollut viime aikoina runsaasti esillä perheenlisäyksen vuoksi, sillä hänen tyttöystävänsä Kim Kardashian on raskaana.

Nyt Kanye West on herättänyt runsaasti spekulaatiota mystisellä viestillään sosiaalisessa mediassa. Tähti jakoi Twitter-tilillään torstaina viestin, jossa lukee ainoastaan päivämäärä 18. kesäkuuta. Twiitti jaettiin ensimmäisen 40 minuutin aikana sosiaalisessa mediassa peräti yli 10.000 kertaa.

Päivämäärän oletetaan viittaavan joko Kanye Westin tulevan levyn julkaisuajankohtaan tai hänen ja Kimin lapsen laskettuun aikaan. Pariskunta vihjaili aikaisemmin lasketun ajan olevan heinäkuun paikkeilla. Kanyen levyn puolestaan oletetaan olevan jo valmis, sillä NME-lehti paljasti hänen levy-yhtiönsä Def Jamin järjestäneen albumille jo ennakkokuuntelutilaisuuksia.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.