Metsäpalo pimentänyt taivaan Kaliforniassa – silminnäkijä ikuisti pysäyttävät kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa erityisesti Kalifornia on kärsinyt viime vuosina rajuista metsäpaloista, ja pari vuotta sitten monet julkkiksetkin menettivät kotejaan aivan Los Angelesin liepeillä raivonneissa metsäpaloissa. Nyt tuli on jälleen irti Ventura Countyn alueella.

Silminnäkijä ikuisti eilen pysäyttävät kuvat alueelta, jossa palomiehet taistelivat lähes voittamatonta tulimerta vastaan. Näky oli kuin maailmanlopun kynnykseltä, kun valtavat liekkimeret jatkoivat vääjäämättä etenemistään ja sankka savu pimensä taivaan.

Parhaillaan peräti 4.000 taloa on vaarassa tuhoutua metsäpalon levitessä nopeasti kohti Los Angelesia. Tulimerta on sammuttamassa yli tuhat palomiestä, ja metsäpalon odotetaan saavuttavan maineikkaan Pacific Coast Highwayn hetkellä millä hyvänsä.