Sabrina Boing Boing poseeraa nimensä vertaisesti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni julkisuuteen pyrkivä neitokainen ottaa uransa alkuvaiheessa silikonirinnat. Näitä avuja hyödyntämällä kyseiset kaunottaret voivat helposti päätyä esimerkiksi kolmossivun tytöiksi, ja edetä siitä glamourmalliksi tai realityjulkkiksiksi. Brasilialainen Sabrina Boing Boing on luonut kotimaassaan nimeä myös seksikkäänä tiskijukkana.

Nyt vaalea kaunotar on julkaissut Instagram-blogissaan bikiniotoksia, jotka korostavat hänen kurvikasta kauneuttaan. Sabrina ei kuulu ujoimpiin neitokaisiin, joten liekö ihme, että hänen yllään nähtävät bikiniyläosat ovat aavistuksen verran liian pieniä.

Eläinten ystäväksi tunnustautunut 28-vuotias Sabrina on luonut uraa mallintöiden ja tiskijukan tehtävien lisäksi myös Pamela Anderson -imitaattorina. Neitokainen on myös aiemmin herättänyt kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.