Uutuuslaitteessa turisti kiitää vuorenrinnettä 160 km/h – uskaltaisitko kokeilla?

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Huvipuistoista löytyy laitteita, joissa kuka tahansa voi koetella kestävyytensä rajoja, mutta vielä rajumpia laitteita löytyy kuitenkin huvipuistojen ulkopuolelta. Viime aikoina verkossa on nähty runsaasti videoita, joissa BASE-hyppääjät kiitävät vuorenrinnettä viistäen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään Britannian Pohjois-Walesissa avattu uutuuslaite, joka on ehkä saanut innoituksensa BASE-hyppääjien videoista. Siinä turisti kiitää vaijeria pitkin vuorenrinnettä alas vain parin metrin korkeudella. Vauhtia on parhaimmillaan 160 kilometriä tunnissa, joten ihan kuka tahansa ei laitteeseen uskalla mennä.

YouTubessa julkaistulla videolla laitetta kokeilee Daily Mail -lehden toimittaja Robert Hardman. Hänen mukaansa laite mahdollistaa ihmisille kokemuksen, joka tuntuu kuin olisi Supermanin ja kotkan välimuoto. Yhtä nopeaa vastaavaa laitetta ei löydy muualta maailmasta.