Voivatko lihaskimput tästä enää parantua?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailman kovimpiin lihaskimppuihin lukeutuvat tällä hetkellä toimintatähdet Mark Wahlberg ja Dwayne ”The Rock” Johnson. Miehet ovat vuosien mittaan tähdittäneet monia räiskinnäntäyteisiä elokuvia.

Nyt komistukset poseeraavat yhtä aikaa Muscle & Fitness -lehden kannessa. Otoksessa urheilulliset urokset ovat verhonneet timmin yläkroppansa hihattomiin t-paitoihin, jolloin heidän huimat käsilihaksensa tulevat hyvin esille.

markwahlberg04052013

Parivaljakko tullaan näkemään yhdessä Pain & Gain -elokuvassa. Mark Wahlberg on ollut huimalla kuurilla, koska hänen tuli lihoa 18 kiloa ja treenata itselleen massiiviset lihakset elokuvaroolia varten. Mies näyttelee toimintakomediassa Daniel Lugo-hahmoa, josta tuli bodariuran jälkeen rikollinen. The Rock nähdään pätkässä Lugon kokeneena rikoskumppanina.