Arianny Celeste veti tietovisan – riisui samalla vaatteensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen UFC, eli Ultimate Fighting Championship, -vapaaotteluorganisaation otteluissa nähdään myös näyttäviä kehätyttöjä. Yksi tunnetummista kehätytöistä on Arianny Celeste, joka esiintyy nykyään myös elokuviin keskittyneen YouTube-kanava Cinefixin edustajana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Arianny Celeste nähdään nyt Cinefixin tuoreella FilmStrip-videolla. 27-vuotias kaunotar esittää katsojalle elokuvista ja sarjakuvista tuttuun Iron Man -hahmoon liittyviä kysymyksiä. Kysymysten jälkeen hän paljastaa muutakin kuin oikeat vastaukset – Arianny nimittäin myös riisuuntuu bikineihin videon aikana!

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.