Ashley Benson laittoi avunsa peliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Ashley Benson oli vielä jokin aika sitten melko tuntematon nimi, mutta Spring Breakers -nuorisoelokuvan ansiosta hänet noteerataan A-luokan Hollywood-piireissä. Neito on yhdistetty romanttisesti James Francoon, joskin pari on kiistänyt huhut.

Nyt Ashley on viettänyt aikaansa Meksikossa, jossa hän pääsi myös ottamaan aurinkoa. Neitokainen oli vetäissyt ylleen eripariset bikinit, jotka korostivat hänen nuoren vartalonsa kurveja. Instagram-tilissään kuvat julkaissut tähti vieraili käyntinsä aikana Riviera Maya -elokuvafestivaaleilla.

23-vuotias Ashley Benson on malli-näyttelijä, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjan nuorena tähtenä. Hän teki läpimurtonsa sarjassa Abigail Deverauxin roolillaan. Nykyisin Ashley näyttelee Pretty Little Liars -televisiosarjassa Hanna Marin -roolihahmo. Hän esiintyi viimeksi Spring Breakers -elokuvan tähtenä, joka saa Suomen ensi-iltansa toukokuussa. Elokuvassa nähdään Bensonin lisäksi Vanessa Hudgens, Selena Gomez ja Rachel Korine.