Vuokraisäntä teki karmaisevan löydön – mies asui ruumiin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus läheisen kuolema voi jäädä vuosiksi mieleen, eikä surusta ole helppo päästää irti. Ruumis on silti yleisen perinteen mukaan hyvä haudata viimeistään muutamien viikkojen kuluessa kuolemasta.

Nyt erään michiganilaisen iäkkään naisen vuokra-asunnosta on tehty varsin karmaiseva löytö. Vuokraisäntä nimittäin huolestui, kun 72-vuotias Annie Marquis ei ollut maksanut vuokraansa kuukausiin ja lähti lopulta koputtelemaan tämän ovelle.

Häntä odotti järkytys. Oven avasi nimittäin naisen poikaystävä Dennis McCauley, ja sohvalla makasi itse Marquis – kuolleena. Nainen oli poistunut elävien kirjoista jo jokin aika sitten, sillä hänen ruumiinsa haisi ja se oli alkanut kuivua, uutisoi AP-uutistoimisto.

Paikalle soitettujen poliisiviranomaisten mukaan Marquis oli todennäköisesti kuollut jo marraskuussa luonnollisesti. McCauley pidätettiin ja häntä syytetään Marquisin kuoleman pimittämisestä ja huijauksesta, sillä mies eli menehtyneen naisen rahoilla.