Brittimalli viettelevässä Basic Instinct -poseerauksessa miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittimalli Rhian Sugden on tullut kotimaassaan tunnetuksi poseeraamalla näyttävissä kuvissa lukuisten lehtien sivuilla. Taannoin BBC:n dokumentissakin mukana ollut Rhian on nähty myös muun muassa Loaded-lehden kansikuvassa.

Nyt Rhian Sugden nähdään jälleen samaisen lehden kannessa. Mallikaunotar poseeraa tuoreessa numerossa valkoisessa mekossa ja näyttävässä kaula-aukossa. Jalkansa ristineellä Sugdenilla ei näytä olevan lainkaan alushousuja, ja kuva onkin kunnianosoitus Sharon Stonen tähdittämän Basic Instinct -elokuvan samankaltaiseen kohuttuun kohtaukseen.

rhiansugden03052013

25-vuotias englantilainen Rhian Sugden tunnetaan parhaiten glamour-mallina ja The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Ensimmäisen kerran hän poseerasi lehdessä vuonna 2006 ja sittemmin kaunotar on nähty myös muiden muassa Maxim, Loaded, Zoo ja Nuts -lehdissä. Vuonna 2008 Sugden oli mukana Glamour Girls -dokumenttisarjassa. Malliuransa ohella Rhian on työskennellyt myös televisiossa näyttelemällä useissa saippuasarjoissa.