Kiinnostaako ura urheiluseuran maskottina? Katso tämä ja mieti uudelleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maskotteja näkee vähän väliä esimerkiksi urheilujoukkueiden, ravintoloiden tai lasten huvipuistojen vetonaulana. Mielikuvituksellisiksi eläinhahmoiksi pukeutuneet henkilöt ovat monien lasten suosikkeja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkovideolle on koottu kokonainen kooste syistä, joiden takia maskotin uraa harkitsevien kannattaa miettiä kahdesti ennen eläinpukuun pukeutumista. Mokailupätkällä näytetään tilanteita, joissa maskotit saavat syystä tai toisesta nenilleen tai lentävät maahan kompastumisen takia.

Eräs maskottipari ajaa esimerkiksi mönkijällä pelikentän laidalla, kun toinen heistä putoaa maahan. Tuloksena on kannustushahmon irronnut pää. Maskotit yrittävät myös koripallo-otteluissa trampoliinitemppua koomisin lopputuloksin.