Muistatko Alanis Morissetten? Tältä hän näyttää nykyisin – bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulajatar Alanis Morissette lukeutuu 1990-luvun suosituimpien naisrocktähtien joukkoon. Hänet tunnetaan kantaaottavista sanoituksistaan ja persoonallisesta lauluäänestään, joilla supertähti on myynyt jo yli 100 miljoonaa albumia.

Viime vuonna Alanis Morissette kertoi The Sun -lehdelle, että 90-luvulla artistien perässä ei ollut juurikaan paparazzeja. Nyt tilanne on täysin toinen, ja eilen sen sai huomata myös Alanis. Hänet nimittäin kuvattiin Havaijilla rannalla nauttimassa lomastaan yhdessä Ever-poikansa kanssa.

Grammy-palkittu laulajatähti muisti kertoa lehdelle, että hän oli fanien pyörityksessä jo silloin, kun nykypäivän tähtiartistit Katy Perry ja Lady Gaga istuivat vielä koulun penkillä. Justin Bieber oli samaan aikaan hädin tuskin vielä edes syntynyt.

Alanis Morissette nousi vuonna 1995 maailmanlaajuiseen suosioon Jagged Little Pill -albuminsa myötä. Sittemmin kaunotar on julkaissut useita menestysalbumeita ja näytellyt muun muassa Dogma-elokuvassa. Neitokainen meni naimisiin räppäri Mario ”MC Souleye” Treadwayn kanssa vuonna 2010. Heidän ensimmäinen lapsensa Ever Imre syntyi samana vuonna. Hän seurusteli aikoinaan viiden vuoden ajan Hollywood-komistus Ryan Reynoldsin kanssa.