Beyonce nolasi Englannin prinsessan? Yritti laulattaa konsertissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poptähti Beyonce julkaisee tänä keväänä uuden Mrs. Carter -albuminsa. Laulajaa tullaan kuulemaan myös tulevassa The Great Gatsby -elokuvassa, johon hän levytti oman versionsa edesmenneen Amy Winehousen Back To Black -hittikappaleesta.

Beyonce esiintyy parhaillaan eri puolilla maailmaa Mrs Carter Show -kiertueellaan. Yhdellä tähden kuudesta Lontoon konsertista nähtiin nolo tapaus, kun tähti pyysi yleisön edustajaa laulamaan kappaleensa mukana. Kyseinen henkilö ei ilmeisesti osannut sanoja – ja hän sattui olemaan Iso-Britannian kuningasperheeseen kuuluva prinsessa Eugenie.

Laulajattarella on tapana pyytää yleisöä laulamaan Irreplaceable-kappaleen mukana. Lontoon keikalla hän osoitti mikrofoninsa Eugenien kasvojen eteen, mutta kuninkaallisen perheen tytär ei joko muistanut kappaleen sanoja tai ei muuten vain ollut laulutuulella. The Mirror -lehden mukaan ei ole tiedossa, mitä Beyonce tai Eugenie itse ovat mieltä tapauksesta, mutta yleisön kerrotaan pitäneen tilannetta huvittavana.

Alkuvuodesta verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli Super Bowl -esityksessä paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.