Don Johnson Big Band -tähti: ”Jengi luottaa, että meidän keikalla on bileet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

2000-luvun alkupuolella lopullisen läpimurtonsa Suomessa tehnyt Don Johnson Big Band on julkaissut useita levyjä. Stara tapasi bändin keulahahmo Tommy Lindgrenin Ruka Spring Break -tapahtumassa.

Yhtyeen viime syksynä ilmestynyt tuorein albumi sai hyvät arvostelut, ja suosikkiyhtye oli tietenkin innostunut levyn vastaanotosta.

– Olemme supertyytyväisiä lopputulokseen. Sen tiimoilta ollaan nyt soiteltu syksyn ja talven mittaan. Vaikka ei ole ollutkaan mitään massiivisia radiohittejä, ei se ole näkyny keikoilla, jonne jengi on kuitenkin löytäny hyvin paikalle, Tommy Lindgren kertoi Staralle.

– Meidän ura ei ole koskaan linkittyny myyntilukuihin tai yhteen levyyn, ja keikkamaine elää omaa elämäänsä. Porukka voi jollain tapaa luottaa siihen, että kun ne tulee meidän keikalle, niin siellä on bileet. Se on se pääjuttu.

Miehen mukaan seuraava levy saattaa ilmestyä jo odotettua nopeammalla aikataululla. Yhtye aloittaa uusien juonien punomisen jo tulevan kesän aikana, mutta vielä seuraavan levyn eteen ei ole ehditty tekemään mitään konkreettista. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvat kesän festarikeikkojen lisäksi myös miehen muut monimuotoiset musaprojektit.