Lindsay Lohan kiisti narkkariväitteet: ”Olen kokeillut vain 4 – 5 kertaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vieroitusklinikalla parhaillaan hoidettavana oleva bailuhirmu Lindsay Lohan on paljastanut Event-lehdelle huumetottumuksiaan. Naisen kerrotaan aikoinaan juoneen kaksi litraa vodkaa päivittäin, mutta mitä muuta hän käyttää kuin alkoholia?

Lindsay Lohan kiisti lehdessä väitteet, joiden mukaan hän olisi varsinainen ”kokanokka”, sillä nainen ei ole omien sanojensa mukaan käyttänyt tai kokeillut Hollywoodin lempihuumetta, eli kokaiinia, kuin 4 – 5 kertaa elämässään. Hän kertoi myös kieltäytyneensä heroiinista ja muista suoneen ruiskutettavilta huumeilta. Hän pelkää kertomansa mukaan LSD:tä.

Sen sijaan Lohan myöntää nauttineensa ekstaasia ja polttaneensa pilveä. Samalla hän vakuuttaa, että ei ole koskaan ollut niin kova juomari kuin mediassa väitetään. Hän kertoo vihanneensa ensimmäistä 17-vuotiaana juomaansa drinkkiä.

Lindsay Lohan määrättiin vastikään 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon viimeisimpien sekoiluidensa ja poliisille valehtelemisen ansiosta. Nainen vaihtoi klinikkaa New Yorkista Kaliforniaan viime tingassa. Hänet on määrättyy vastaavanlaiseen hoitoon kuusi kertaa 26-vuotisen elämänsä aikana.