Tara Reid haukkui Lindsay Lohanin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-lehdessäkin poseerannut näyttelijätär Tara Reid yllätti taannoin menemällä hetken mielijohteesta naimisiin. Myöhemmin liitto osoittautui kuitenkin pätemättömäksi. Naisesta on julkaistu aika ajoin mediassa viinanhuuruista videomateriaalia.

Tara Reid on nähty aikoinaan kännäilemässä myös vastikään vieroitushoitoon passitetun Lindsay Lohanin kanssa. Tara haukkuu Lindsayn hankalaksi tämän ollessa humalaspäissään. Nainen itse vakuuttaa olevansa iloinen alkoholin vaikutuksen alaisena, mutta Lindsayta hän kutsuu öykkäriksi.

Rähinäviinaa litkivä Lindsay on Taran mukaan ilkeä. Lisäksi 37-vuotias American Pie -tähti väittää Lindsayn taannoin kolaroineen kännipäissään erään hänen ystävänsä auton, joten Taran mielestä olisi parasta jos Lindsay lopettaisi autolla ajamisen kokonaan.

TMZ julkaisi taannoin videomateriaalia humalaisen oloisesta Tara Reidistä Ranskan St. Tropezissa. Videolla tähti makasi kaatuneena maassa ystävänsä kanssa yritettyään nousta parkkeeratun mopon päälle. Hetken päästä naiset onnistuvat nousemaan ylös vierestä seuranneiden ihmisten avustuksella ja hortoilevat sisään läheiseen laivaan.