VoF-Ike seksikkyydestään: ”En edes itse tajua sitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Samettisella äänellään televisionkatsojat villinnyt The Voice of Finland -kilpailun finalisti Ikenna Ikegwuonu tuli televisio-ohjelmassa tunnetuksi tähtivalmentaja Elastisen suojattina ja kilpailun mustana hevosena, joka onnistui kokemattomuudestaan huolimatta yllättämään kerta toisensa jälkeen yleisön r&b-tulkinnoillaan.

Stara kyseli Iken kuulumisia The Voice of Finland -konsertin jälkimainingeissa Helsingin The Circus -yökerhossa. Lavalla sulavasti liikehtinyt nuorukainen kertoi olevansa väsynyt, mutta onnellinen mies.

– En ole nukkunut viime yönä kovin hyvin, ja vähän jännitti tämä keikka. Ensimmäinen virallinen keikka oli laivalla Viking Gracella ja tämä oli toinen. Ihan mieletön fiilis, Ikenna Ikegwuonu kertoi.

– Se tuntuu niin hyvältä, vaikka ennen lavalle menoa jännittää. Monta asiaa mielessä, mutta sitten kun sinne lavalle menee, ja näkee yleisön, niin kaikki sellainen unohtuu samantien.

Ike esitti televisioidun kilpailun aikana omat versionsa esimerkiksi So Sick, I Believe I Can Fly ja Let Me Love You -kappaleista. Huomiota on saanut erityisesti tumman komistuksen versio Jukka Pojan Silkkii-kappaleesta. Semifinaalissa kuultu veto teki nimittäin yleisöön suuren vaikutuksen.

Lavalla nähtiin tuolloin sensuelli, kokovalkoiseen pukeutunut r&b-kyky. Mitä mieltä Ike on omasta seksikkyydestään, joka näkyy lavaolemuksessa ja liikkeessä?

– En itse edes tajua sitä. Se tulee vaan itsestään. Saattaa olla, että rytmi on veressä. Kun joku biisi tulee radiosta, niin alan heti pomppia sen mukana. Kyllä mä treenaan ja koitan pitää itteni kunnossa. Käyn salilla ja fudistreeneissä, kertoi Ike Staralle.