Kendall Jenner nautiskeli bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isosiskonsa Kimin valtaisan maailmanlaajuisen menestyksen myötä Kardashianien klaanin nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner on myös onnistunut aloittelemaan omaa mallliuraansa. Äskettäin neito vietti perheensä kanssa lomaa Kreikassa.

17-vuotias Kendall Jenner on osoittautunut varsin ahkeraksi malliurallaan. Kun muut Kardashianit vielä toipuivat lomalennosta, oli tumma solakka kaunotar jo muotikuvauksissa bikineissä. Agua Bendita -uimapukumerkin kuvaukset päätyivät myös verkkoon, kun Jenner julkaisi niistä maistiaisia Instagram-blogissaan.

Teinitytön isosisko Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan, jota maailma sai ensisilmäyksen kaunottaren julkisuuteen levinneen seksivideon myötä. Sittemmin muodokas tähti on luonut itselleen huomattavan aseman Hollywoodissa mainossopimusten ja omien vaatemallistojensa merkeissä. Hän seurustelee tällä erää räppäri Kanye Westin kanssa.