Nicole Coco Austin osallistui uima-allasbileisiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole Coco Austin on treenannut itseään yhä parempaan kuntoon viimeisen vuoden aikana. Hänen tiukka peppunsa pääsee usein oikeuksiinsa paljastavissa bikinikuvissa, joita on nytkin päätynyt verkkoon.

Räppäri Ice-T:n vaimo nähdään uusissa Whosay-otoksissa allasbileissä, jossa hän poseeraa tiukoissa bikineissä ystäviensä kanssa. Neitokainen on saanut käteensä myös vesipyssyn, jota pitelee kädessään viettelevä ilme kasvoillaan. Coco voittaisi helposti kuumimman allasblondin tittelin, mikäli tällainen kisa joskus järjestettäisiin.

Taannoin Coco ja hänen Kristy-siskonsa esiintyivät Black Men -lehden kuvauksissa, jossa he poseerasivat riettaissa asuyhdistelmissä. Seksikkäät siskot nähtiin nahka-asuissa ja latex-puvuissa. Coco kertoi kuvausvideolla suostutelleensa sisartaan usein tuhmiin yhteiskuviin kanssaan.