Mikä iltapuku! Kirsten Dunstin terhakat muodot eivät liikoja peittyneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Sittemmin tilanne on parantunut.

Eilen Kirsten Dunst osallistui kymmenien muiden supertähtien tavoin MET Gala -julkkisjuhlaan, jonka asujen valikoima oli todella mielenkiintoinen. Kirsten itse vastasi eräästä illan näyttävimmistä asuista, sillä hänen terhakat muotonsa eivät liikoja peittyneet asun kankaiden alle.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hänet on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.